Húsvétra ajándék ötletekMagyarország nyitólapja
NyitólapAjándék ötletekTermékekOnline fotókidolgozásÁrlistaKosárNőnapi hírek, ötletekKapcsolat

Húsvéti dekorációk és tuti tippek, ötletek a virágpiacról

Címkék - ajándék, dekoráció, húsvét, ötlet, ünnep, virág
Húsvéti csipkeabrosz - Húsvéti dekorációk és tuti tippek, ötletek a virágpiacról
Húsvéti csipkeabrosz
Húsvéti dekorációk és tuti tippek, ötletek a virágpiacról - A húsvéti lelki készülődést, az ünnepi hangulat elérését jelentősen befolyásolhatja környeztünk. Épp ezért fontos, hogy lakásunk is díszben pompázzon. A gyorsabbak már a nagyböjti időszak kezdetén kidekorálták otthonukat, ám még mindig nem késtünk le semmiről! A Budapesti Virágpiacon rengeteg ötletet kaphatunk, ráadásul komplett dekorációkat is beszerezhetünk.
Az már most kijelenthető, hogy az idei slágerszín – akárcsak karácsonykor – a lila. Természetesen a hagyományos sárga, zöld kompozíciók is jól mutatnak. Sőt, élénkítik környezetünket, és hangulatunkat is pozitívan befolyásolják. Továbbra is kedveltek a kopogtatók. Akár nyuszis, akár virágos, biztosan elnyeri a hozzánk érkező tetszését.

Aki feltűnőbbet szeretne, ezt a tojásokból készült, óriási darabot is választhatja. A színes és hímes tojások nem hiányozhatnak otthonunkból. Jó móka festegetni. Ha azonban nincs rá időnk, akár meghökkentő darabokat is vásárolhatunk.

Természetesen a tojásgyertya sem újdonság, mégis kedvelt az ünnepi asztalon. Ne feledkezzünk meg a csibékről, bárányokról sem! Különböző formából, anyagból választhatunk, attól függően, hogy hova szeretnénk tenni. Kertünk dísze lehet a műanyagból készült, hatalmas tojás. Kiválóan bírja a szeszélyes áprilisi időt.

Előkerülhetnek a nagymama csipkeabroszai. Ha ezek nincsenek kéznél, válasszunk egy tipikusan húsvéti figurát – például nyuszit – ábrázoló terítőt. A tavaszi virágok fontos részei a húsvéti dekorációnak. Az egyik klasszikus, a tulipán fokozza az ünnep hangulatát.
Szólj hozzá a cikkhez - 0 hozzászólás - 2011-04-14 21:56:03
Keresés   -   Válassz témakört a legördülő menü vagy az ikonok segítségével
Keresés
Hírek, érdekességek Húsvétra ajándékok  receptek Húsvétra tippek, ötletek Húsvéti sms-ek  versek, énekek, dalszövegek
Szólj hozzá
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni. Ha még nem regisztráltál, most könnyen és gyorsan megteheted.
Eddigi hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás - legyél Te az első
SimultanOnline